OVER AUDAX.BE

Lokale aanwezigheid van diverse experten

Go-to-market oplossingen in retail en e-commerce

Totale ontzorging voor Belgie, zowel in Nederlands als Frans

Directe toegang tot een eigen netwerk van retailkanalen

Wij helpen buitenlandse organisaties en bedrijven om business te genereren in België, zonder dat deze bedrijven daarvoor zelf zware investeringen hoeven te doen of tijdrovende inspanningen moeten leveren.

Nederlandse bedrijven die in België actief (willen) zijn, doen beroep op de expertise van Audax België vanwege haar lokale aanwezigheid op het terrein en haar specifieke kennis en kunde van de Belgische markt, haar verkoopkanalen en de consument. 

Zo krijgt u als bedrijf en ondernemer de kans om uw eigen robuuste processen en schaalgrootte vlot te koppelen aan de wendbaarheid van een gespecialiseerd team met een doorgedreven kennis van de lokale markt, de eigen cultuur en de specifieke wet- en regelgeving.

Audax België treedt voor u op als een sales- en servicekantoor gespecialiseerd voor de Belgische markt en dit voor zowel Business-to-Business als Business-to-Consumer toepassingen. 

De organisaties en bedrijven waarvoor we werken, vieren hun successen steeds samen met ons.  We multipliceren succesrecepten, zoals we ook van onze fouten leren. We zijn een ervaren topteam, naar binnen en naar buiten : zeer wendbaar, altijd optimistisch, veeleisend, empathisch, zelfbewust, vooruitziend, eerlijk, snel en smart.  Dat maakt ons tot motor van groei in België voor de bedrijven met wie we samenwerken.

Het team van Audax België is tweetalig NL / FR, opereert vanuit Turnhout en bestaat uit experts op het vlak van business development, marketing en communicatie, category management en productbeheer, logistiek en distributie, klantenservice en operationele ondersteuning (HR, Finance)

UW SALES- EN SERVICEKANTOOR VOOR BELGIË

Bedrijven vinden in Audax.be een full service partner voor de ontwikkeling van de Belgische markt : sales, marketing, communicatie, operations, klantendienst,… : het team van Audax Belgie integreert zich naadloos als Belgisch verlengstuk van uw bedrijf

Lees verder
Neem contact op